Skip to main content

Продукти  За нас  Магазини  Сервиз  Обучение  Symantec  Veritas   

 За Апком

   

   Фирма Апком България ООД е оторизиран дистрибутор на продуктите на Apple Inc. за България вече 25 години / създадена е през 1992 г. /. Първоначално основната функция на фирмата беше разпространението, локализирането и популяризирането на продуктите на Apple за българския пазар. В момента фирма Апком работи с мрежа от партньори в цялата страна, а продуктите на Apple се предлагат в специализирани магазини и във всички големи търговски вериги в страната. Apple Inc. е призната за една от най-бързо развиващите се фирми в американската история и оглавява класациите за дизайн и популярност на марката повече от десетилетие. Апком предлага на българския IT пазар пълната гама Apple продукти – преносими и настолни Mac компютри, всички модели iPhone и iPad. Освен това, Апком България е официален дистрибутор на редица от най-реномираните брандове в областта на смарт устройствата и стандартните аксесоари за смартфони, таблети и компютри, като Fitbit, B&O PLAY, Nokia Health, Parrot, Lacie, Elgato, Griffin, iLuv, Moshi, Nonda, Artwizz и др.  


От 2010 година, фирма Апком България е и единственият оторизиран дистрибутор на решенията на Symantec и Veritas на българския пазар. Чрез мрежа от партньори се осъществява не само продажбата на продуктите и решенията на Symantec и Veritas, а и предпродажбена консултация, поддръжка и следпродажбено обслужване.

Фирма Апком България е част от Apcom Group, която от своя страна е включена в портфолиото на Midis Group - мултинационален холдинг от над 150 компании на няколко континента.
Апком ООД
бизнес сграда Капитал Форт, ет. 19, оф. 1902
бул. "Цариградско шосе” 90
1784 София
тел. +359 2 818 6040

info@apcom.bg

www.apcom.bg