Skip to main content

Продукти  За нас  Магазини  Сервиз  Обучение  Symantec  Emerson   
 За Апком

   


   Фирма Апком България ООД е оторизиран дистрибутор на продуктите на Apple Inc. за България от 1992 г. Първоначално основната функция на фирмата беше разпространението, локализирането и популяризирането на продуктите на Apple за българския пазар. В момента фирма Апком работи с мрежа от партньори в цялата страна, а продуктите на Apple се предлагат в специализирани магазини и във всички големи търговски вериги в страната. Apple Inc. е призната за една от най-бързо развиващите се фирми в американската история и оглавява класациите за дизайн и популярност на марката повече от десетилетие. Апком предлага на българския IT пазар пълната гама Apple продукти – преносими и настолни компютри, iPod и iPad, монитори, периферия и аксесоари.

От 2010 година, фирма Апком България е и единственият оторизиран дистрибутор на решенията на Symantec на българския пазар. Чрез мрежа от партньори се осъществява не само продажбата на продуктите на Symantec, а и предпродажбена консултация, поддръжка и следпродажбено обслужване.


   Фирма Апком България е част Apcom Group, която от своя страна е включена в портфолиото на Midis Group - мултинационален холдинг от над 150 компании на няколко континента.
Апком ООД
бизнес сграда Капитал Форт, ет. 19, оф. 1902
бул. "Цариградско шосе” 90
1784 София
тел. +359 2 818 6040

info@apcom.bg

www.apcom.bg